Den nye hyttedrømmen: Beleilig(het) på fjellet 

Selv om skiutstyret er for lengst motvillig pakket ned for sesongen, kan ferske leilighetseiere se tilbake på en fantastisk vinter på Vister Hemsedal!

Foto: NYG

Foto: NYG

Alle vil til Hemsedal 

Etter fjorårets sesong kunne man melde om besøksrekord og beste snøforhold på 100 år. Med flotte forhold og enorm pågang også denne vintersesongen, ser det rett og slett ut til at folk ikke kan få nok av Skandinavias alper. Denne sesongen sto også den nye 6-seters stolheisen “Lodge Express” klar, som har gitt Hemsedal skisenter økt kapasitet og bedre flyt for entusiastiske alpinister. 

Med nok en god sesong og nye oppgraderinger har Hemsedal dermed fått et kjempeløft, og fornøyde gjester fra inn- og utland. De som kjenner dette på kroppen kanskje bedre enn noen andre, er de som denne vinteren har opplevd fantastiske dager i ny leilighet på fjellet for første gang. 

“Vinteren i år har vært historisk god, med mange gjester fra hele verden og veldig gode snøforhold”, sier Richard Taraldsen i Destinasjon Hemsedal. 

Denne vinteren åpnet Vister dørene for enda flere lykkelige eiere, som dermed har fått sin første sesong med lave skuldre og høy standard i Hemsedal. Og tilbakemeldingene er ikke til å ta feil av: 

«Vi er veldig fornøyd med kvaliteten på leiligheten! Skikkelig godt håndverk, solide materialer og høy standard over hele fjøla», sier en smørblid leilighetseier. 

 

Foto: NYG

Foto: NYG

Attraktivt utleiemarked 

Det er ikke alle helger man kommer seg på fjellet, og for mange vil det være ønskelig å leie ut leiligheten i perioder. Da kan vi glede meg at leilighetene på Vister ikke har utleieplikt, og eget bookingsystem for enkel utleie med minimalt med administrasjon. 

“Vister har et utleiekonsept som gjør det fleksibelt for oss som eiere. Vi kan enkelt gjøre leilighetene tilgjengelig for utleie når det passer oss”, forteller Marius som storfornøyd leilighetseier. 

Les mer om Utleie på dine premisser 

 

Foto: NYG

Foto: NYG

Hemsedal hele året 

Selv om skiene er pakket vekk for sesongen, betyr det på ingen måte at det er på tide å vaske ut av ferieleiligheten for i år. Snarere tvert imot, for Hemsedal er en ekte helårsdestinasjon med opplevelser i kø hele året! 

Uansett om man han langrennsski eller vannski på beina, er det bare å se frem til en kø av spennende opplevelser rett utenfor døra. Og det er ikke bare noe vi sier, for Vister ligger virkelig midt i smørøyet av der det skjer.  

Langrennsskiene kan du spenne på deg på dørmatta, så er du i løypene. Nærmeste nabo er fantastiske Fyri Resort med eget treningssenter, spa-anlegg, restaurant, padeltennis, og mange fasiliteter. Rett borti gata ligger et skitrekk som tar deg inn til Hemsedal skisenter, og ned til sentrum er det bare en 10 minutters spasertur.  

Om sommeren er det også duket for en rikholdig buffet av muligheter. Med egne klatrepark, golfbane, fiskevann og flott natur på alle kanter, er det gode muligheter for makspuls og hvilepuls i sommerhalvåret. Hemsedal er dessuten et paradis for de som er født med pedaler på beina. 

Sommeren 2023 åpnet en ny sykkelsti, som går fra toppen av heisen og ned til Rambler ved Fyri Resort. Sommerheisen åpner i juni og byr på mange muligheter for dem som ønsker å sykle eller vandre i fjellet. Det er med andre ord liten grunn til å låse hytta når vi stiller klokka om våren. 

«Vi digger at leiligheten ligger tilbaketrukket, samtidig så er det kort vei til skitrekk og fasiliteter på Fyri», forteller Morten som akkurat har hatt sin første påske i ny leilighet. 

Foto: Kalle Hägglund

Fysen på ferieleilighet? 

De første 16 fritidsleilighetene i Vister Hemsedal er klare, og det andre bygget er under oppføring. Her er det med andre ord gode muligheter for å komme inn tidlig og sikre seg en av Norges flotteste fritidsleiligheter. 

Leilighetene er bygd med gjennomgående høy kvalitet i førersetet. Fra leilighetsbygg til planløsning og interiør, er alt skapt med en helhetlig og harmonisk rød tråd. Alt for at du skal få et gjennomtenkt og lekkert fristed, der du kan synke ned i sofaen og bare nyte. 

Les mer om leilighetene eller bli bedre kjent med interiørkonseptet 

Velkommen til Vister! 

Foto: NYG