Høydepunkter

Alle leilighetene har egen balkong, og de største leilighetene er utstyrt med to balkonger. Toppleilighetene går over to plan. Størrelsene varierer fra ca. 65-118 m2, 2 til 4 soverom. Sammen med interiørarkitekten setter vi en standard for kvalitet som skal stå seg år etter år. Med parkering i kjelleren kan du ankomme tørrskodd, selv i det tetteste snøværet.

Energikostnader er et høyaktuelt tema i disse dager. Leilighetene får vannbåren gulvvarme koblet opp mot et fjernvarmeanlegg med bioenergi. Dette kan bidra til lave og forutsigbare strømutgifter.

Størrelse:
65 – 118 m2

Moderne
innredning

Soverom:
2 – 4

Alle leiligheter
har balkong

INTERIØR

Helhetlig og harmonisk

Med en helhetlig og harmonisk rød tråd, har Ellingsen Møbler/Slettvoll Drammen skapt lekre fritidsleiligheter hvor du kan synke ned i sofaen og bare nyte. Her finner du en gjennomgående kvalitet der ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Når du kjøper en leilighet på Vister får du mulighet til å velge håndplukkede møbelpakker, nøye sammensatt til hver enkelt leilighet og dens utforming.

LEILIGHETENE

Arkitektens tanker

Det er ikke så vanlig at alle leilighetene i et leilighetsbygg har to fasadevegger, men i disse byggene på Vister får du nettopp det. De største leilighetene har til og med tre fasadevegger. Alle har selvsagt balkong. Foretrekker du å nyte kveldssolen kan du velge leilighetene som vender mot vest. Da får du også utsikt mot skianlegget med på kjøpet. Hvis du heller vil sitte med kaffen mysende mot morgensola, kan du se mot dalen i øst samtidig.

Kenneth Ramberg Andersen
Arkitekt i Arkitektgruppen Drammen

Fellesarealer til begeistring

Vister byr på mer enn perfekt beliggenhet og lekre leiligheter. Praktiske fellesrom gir deg mer kvalitetstid. Parkeringskjelleren gjør at du alltid kan ankomme

tørrskodd. Du får tilgang til ditt eget skilocker i kjelleren, slik at du slipper å drasse med deg alt skiutstyr opp i leiligheten. Her står utstyret trygt og blir ferdig tørket til neste skitur. Et hendig servicerom gjør at du kan smøre skiene og vaske sykkelen før neste eventyr. Barna får et eget lekerom der de kan møte nye bestevenner.

Garasjekjeller

Lekerom
for barn

Skilocker

Servicerom for
ski og sykkel

OMRÅDET

Vister må oppleves

I Hemsedal trenger du ikke å velge enten – eller. Her er det frihet til utfoldelse og et bredt spekter av tilbud, sommer som vinter. Enten du vil utforske de mange fjelltoppene, kjenne adrenalinet bruse nedover sykkelstiene eller dra på kanotur med hele familien, står mulighetene åpne. Kjenn på utelivet eller finn hvilepulsen på Visters nærmeste nabo, Fyri Resort. Hemsedal må rett og slett oppleves.