Høydepunkter

Fýri Resort er nærmeste nabo, med blant annet spaanlegg og restauranter som venter på deg. Like bortenfor finner du et innholdsrikt servicesenter med padeltennis, ski- og sykkelutleie, kontorer og spisested. På Vister kan du finne hvilepulsen i din egen leilighet, og utforske et mangfold av aktiviteter så fort du går ut døren.

Hemsedal sentrum
10 min. å gå

Langrennsløyper
Rett utenfor døra

Hemsedal skisenter
Skitrekk rett ved

Tottelia Rides
1 min. å gå

Store opplevelser og små øyeblikk

OM VISTER

En fremtid full av muligheter

Vi har spennende planer for Vister. Mye er allerede i gang, og mer vil komme de neste årene. Et rikholdig servicesenter er under utbygging, med ski- og sykkelutleie, padelbaner og restaurant. Sykkeltilbudet utvides stadig med pumptrack og artige rundløyper som passer for hele familien. En ski- og rulleskiarena er enkelt tilgjengelig via langrennsløypene som går rett forbi leilighetene.

Så, hvordan vil fremtiden til Vister se ut? Hvilke aktiviteter og fasiliteter ønsker du deg? Gode forslag er alltid velkomne. Uansett er det sikkert at Vister er stedet for både makspuls og hvilepuls – i skjønn forening.

LEILIGHETENE

Høy standard og lave skuldre

Alle leilighetene har egen balkong, og de største leilighetene er utstyrt med to balkonger. Toppleilighetene går over to plan. Størrelsene varierer fra ca. 65-118 m2, 2 til 4 soverom. Sammen med interiørarkitekten setter vi en standard for kvalitet som skal stå seg år etter år. Med parkering i kjelleren kan du ankomme tørrskodd, selv i det tetteste snøværet.

Energikostnader er et høyaktuelt tema i disse dager. Leilighetene får vannbåren gulvvarme koblet opp mot et fjernvarmeanlegg med bioenergi. Dette kan bidra til lave og forutsigbare strømutgifter.