Hvorfor velge fritidsleilighet?

Det er mange fordeler med å velge fritidsleilighet fremfor hytte.

På Vister i Hemsedal skal det bygges fantastiske fritidsleiligheter, hvor du kan gå rett inn og senke skuldrene. Her kan du parkere i en varm garasje og ta heisen opp i leiligheten din. Hvis du vil, kan faktisk bilen stå i garasjen helt til du skal hjem igjen fordi leilighetene ligger så sentralt til i Hemsedal.

– Når du velger fritidsleilighet, velger du en form for «easy living» som du ikke får med en hytte. Tenk deg at du slipper å måke oppkjørselen, trimme torvtaket eller slå gresset når du kommer frem. På Vister skal du slippe å tenke på slike gjøremål som vanligvis hører med når du har en hytte. Servicetjenester vil ta seg av typiske gjøremål man har som hytteeier, sier Espen Fjeld, megler hos Privatmegleren Soria Moria.

Lavere strømutgifter og lite vedlikehold

Det legges stor vekt på at byggene skal ha en god miljøprofil. Det er blant annet en egen sentral som sørger for fjernvarme tilknyttet leilighetene.

– Det vil bli vannbåren varme med fjernvarme, som er et flott, energisparende tiltak, sier Espen.

Med en helt ny fritidsleilighet i et helt nytt bygg, er det lite vedlikehold å tenke på de neste årene. Når man kjøper nytt, har man også garantier som løper i fem år.

Illustrasjonsbilde av Vister i Hemsedal

Illustrasjonsbilde av Vister i Hemsedal

Ulike aktivitetstilbud

Det er Espen og Eirik Kasa Jarlseth hos Privatmegleren som skal stå for salget av leilighetene på Vister. De har vært mye i Hemsedal og kjenner godt til mulighetene i området.

– Hemsedal er i ferd med å bli en helårsdestinasjon, med mange ulike aktivtetstilbud. Her har du alt fra langrennsløyper og slalåmbakker til spa, klatrepark og tur- og sykkelløyper rett utenfor døra, til og med rulleskitrasé er å finne i Hemsedal. Liker du å fiske eller padle kajakk er det flere vann å gå til, sier meglerne.

Tilrettelagt for alle

Leilighetene på Vister blir bindeleddet mellom sentrum og skibakken. Dersom du eller gjestene dine ikke har, eller har glemt, skiutstyr eller sykler, kan dette leies på det splitter nye servicesenteret som ligger rett ved siden av Vister. Det er lagt opp til eget lekerom for barna i et av de første byggene. Kanskje finner barna også noen andre barn å leke med på lekerommet?

– På Vister er det tilrettelagt for alle typer familier. Med tanke på det snevre tilbudet av fritidseiendom nært skianlegget, mener vi Vister er et fint tilskudd som vil omfavne en bred målgruppe. Det legges fokus på god komfort og flotte leiligheter. I tillegg har vi fått med oss Slettvoll på interiørsiden. Det underbygger kvaliteten i prosjektet og at det skal stå seg i mange år, sier Espen.

Foto: Kalle Hägglund