Helhetlig og harmonisk

Når du kjøper en leilighet på Vister får du mulighet til å velge håndplukkede møbelpakker, nøye sammensatt til hver enkelt leilighet og dens utforming.

Et sted for å skape nye minner

LYST ELLER MØRKT

Lyst konsept

Det lyse konseptet er inspirert av det skandinaviske uttrykket. Lyse vegger og materialer i lin og ull i naturlige farger. Praktiske og enkle løsninger. I tillegg er hentet inn farger fra naturen, oker, rust og grønt.

LYST ELLER MØRKT

Mørkt konsept

Det mørke konseptet har mørk panel, med tyngre, mykere tekstiler. Her er også farger fra naturen tatt med inn. Det er viktig for henne å bruke farger i interiøret som harmonerer med det ute, for å skape et rolig og behagelig uttrykk.

Rom for makspuls og hvilepuls, både ute og inne

INTERIØR

Interiørarkitektens tanker

– En ryddig og ren fargepalett er viktig for å skape ro og harmoni inne. Det har jeg laget for deg på Vister. Målet er en rolig, nedtonet atmosfære som gir deg roen til å nyte øyeblikket akkurat der du er nå. Når du går inn døren ønsker vi at du skal få en «wow»-følelse, og tenke at «her er det godt å være». Du skal glede deg til å komme inn etter du har vært ute, og motsatt.

ELLINGSEN MØBLER/SLETTVOLL DRAMMEN

Kvalitet i alle ledd

Når du kjøper en leilighet på Vister kan vår interiørarkitekt tilby håndplukkede møbelpakker, nøye sammensatt til din leilighet og dens utforming. Da sørger vi personlig for at møblene blir fraktet til Vister og plassert i din nye leilighet. Alt du trenger å ta med er klær og toalettmappe, så er du ferdig installert. Enklere blir det ikke.

LEILIGHETENE

Høy standard og lave skuldre

Alle leilighetene har egen balkong, og de største leilighetene er utstyrt med to balkonger. Toppleilighetene går over to plan. Størrelsene varierer fra ca. 65-118 m2, 2 til 4 soverom. Sammen med interiørarkitekten setter vi en standard for kvalitet som skal stå seg år etter år. Med parkering i kjelleren kan du ankomme tørrskodd, selv i det tetteste snøværet.